sobota 19. prosince 2009

BLESKOVKA: Top Gear CZ revival

Už to tu bylo v komentářích, ale aby to nezapadlo - zhruba před 2 týdny vznikl nový, český web o Top Gearu. Najdete na něm obvyklou směs novinek ze světa Top Gearu, ale hlavně se můžete on-line podívat na všechny dosavadní díly poslední série.

A ještě adresa: http://topgearcs.blogspot.com/

12 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, používal jsem Subtitle Workshop, viz. třeba http://www.zive.sk/spravy/upravujeme-prekladame-ci-casujeme-titulky/sc-30-a-284984/default.aspx.

    OdpovědětVymazat
  4. Byl bys frajer, anglicky sic trochu umím ale při Top gearu nestíhám a s Eng titulema zase nevěnuju moc pozornosti obrazu, když většinu času přelouskávám titulky. Každopádně hodně štěstí a s chutí do toho, hlavně v našem zájmu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,já mám taky blog od blogger.com a chtěl bych se tě zeptat jak to děláš že na titulní straně máš pouze úryvek ze článku.Mě se zoprazuje celý text na titulní straně.Jak to?

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, je víc možností, já používám tu, která je popsaná třeba tady - http://www.solidblogger.com/how-to-add-read-more-expandable-post-hack-in-blogger-blogs/
    Nicméně chce to trochu hraní se šablonami.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,promin že tě pořad obtěžuju,ale to co je víše uvedené se mi pořád nedaří a tak prosimtě mohl bys poslat celý html kod tvé šablony na d.tr@email.cz

    Předem dík.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, mohl by si občas napst nějáký článek či Bleskovku? Dík :-?

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,můžu se jenom zeptat, jak je možné získat pozvání na prohlídku nového webu o Top Gearu? Díky za všechny dosavadní info o té "povedené trojce"

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojte všichni,
    ráda bych Vás upozornila, že web, který zde uvádíte, je plagiátorský a krade informace a přeložené články (přímo mnou) z facebookové fanouškovské stránky Top Gear - Česká republika, kam má i bez mého dovolení přesměrován odkaz na facebook ze svého webu.
    Daniel Trkovský, který web založil, byl členem naší facebookové stránky od počátku a od počátku ji také vykrádal, přišli jsme na to minulý měsíc.
    Udělal si také přesnou kopii našich stránek na facebooku a ta byla opakovaně nahlášena a poté smazána. Všichni víme, že nikdo nemáme povolení od BBC užívat jejich značku Top Gear a jakkoliv s ní nakládat, ovšem články, které pro facebookovou stránku (nebo i jinou) píšete, jsou už vlastnictvím vaší osoby.
    Abyste viděli, že nelžu, přikládám vám sem odkaz na facebookovou stránku Top Gear Česká republika. Neberte to jako reklamu, berte to pouze jako informativní odkaz o tom, že veškeré věci, které má Daniel Trkovský na svém plagiátorském webu, jsou pouze naše kopie. Jenom dodám, že Trkovskému byla mnou okamžitě zakázána jakákoliv aktivita v naší skupině, bohužel ale prohlížet a copypastovat z ní může pořád.
    Důvod, proč má Trkovský ten svůj web pouze na pozvání je ten, že byl opakovaně hlášen členy naší skupiny a jinými administrátory fanouškovských webů pro jejich vykrádání.
    Díky za přečtení a prosím, aby lidé chodili pouze na takové stránky, kde se lidé snaží něco dělat sami, jako je kupříkladu tento váš web, a ne tam, kde někdo, konkrétně Trkovský, sprostě vykrádá, co může a vydává to za své.
    Zároveň také tímto varuji administrátory tohoto webu, aby si dávali pozor a Trkovskému zamítnuli přístup. Jejich články mohou být vydávany na Trkovského podvodném webu za původní.
    Děkuji za přečtení, Barbora Koukalová.

    Pokud máte nějaké další dotazy ohledně Trkovského podvodného webu, pište na barbora.koukalova@gmail.com
    Odkaz na facebookovou stránku, kterou Trkovský celou dobu kopíroval:
    http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/TOP-GEAR-Ceska-Republika/141423472550986

    OdpovědětVymazat