čtvrtek 15. října 2009

Další porce kultury od Top Gearu

Ač se to možná nezdá, Vánoce se blíží rychleji než Lamborghini Murcielago a proto dnes nabízím hned dva tipy na vánoční dárky.

Kniha Where's Stig? je obdobou populárních knížek s názvem Where’s Wally?. Jednoduše řečeno obsahuje mnoho obrázků s mnoha postavami a vašim úkolem je najít na obrázku Stiga, případně pár dalších osob/předmětů. Pokud nechápavě kroutíte hlavou, zkuste si napřed tuhle online hru, abyste získali lepší představu, o čem to je. Mimochodem, já jsem to dal za 6:17. Pokud máte potomka, ve kterém nenápadně pěstujete lásku k rychlým vozům, a hledáte pro něj dárek do pěti liber, právě jsem vám ušetřil spoustu času.


Kniha Big Book of ''Top Gear'' 2010 už je určena pro pokročilejší čtenáře. Jak píšou na oficiálním webu Top Gearu, pokud jste si loni nekoupili Big Book of "Top Gear" 2009, co jste proboha celý rok četli na záchodě? Taky píšou, že tato kniha je mnohem lepší než cokoliv od Dana Browna, nebo knihy jejichž název obsahuje slova "ve třech jednoduchých krocích". Rozhodně nečekejte žádné seriózní informace, už jen slogan "0 14% více nestydatých lží o Stigovi!" naznačuje, že informace z této knihy při svých každodenních silničních soubojích zřejmě nevyužijete. I když, kdo ví... Rozhodně, pokud zainvestujete oněch 8 liber, již nikdy nebudete na záchodě sami.

2 komentáře:

  1. Top gear je to nejlepší na světě!







    Radim Vasek Czech Republic

    OdpovědětVymazat
  2. budě někdy tato kniha i v češtině?? :-)

    OdpovědětVymazat