pondělí 26. října 2009

Top Gear v TV - 44. týden

Ve formuli 1 už je rozhodnuto, na fotbal se v tomhle počasí nedá chodit a µTorrent hlásí, že stažení vašeho oblíbeného filmu bude dokončeno za 26 týdnů a 5 dní. Mohlo by to vypadat na zkažený víkend, ale naštěstí jsou tu naše stálice televizní zábavy!


Top Gear 10x10
PRIMA COOL Pátek 30.10. ve 20:15 (repríza sobota 31.10. ve 14:40)

Co uvidíte: Vyhlášení Top Gear Awards 2007, test Jaguaru XF, BMW M3, Mercedes C63 AMG a Audi RS4.

Můj komentář: Tenhle díl jsem viděl už před nějakou dobou a nemůžu si teď vzpomenout na nic, co bych z něj vypíchnul :-) Nejlepší důvod, proč se na něj v pátek večer podívat znovu!


Top Gear 06x04
PRIMA COOL Sobota 31.10. ve 20:15 (repríza neděle 1.11. ve 14:40)

Co uvidíte: Svatební limuzína přeskakuje svatbu, testy Cadillacu CTS-V, BMW 320d, Renaultu Modus, Hondy Jazz a Peugeotu 1007. S testy tentokrát přijdou chlapcům na pomoc jejich maminky.

Můj komentář: Svatební limuzína není špatná, ale na TG poměry podprůměrná. Maminkovský test je naopak velmi roztomilý. Schválně, jestli uhádnete, čí maminka je nejrychlejší? Malá nápověda: to byste neuhádli :-) Škoda, že PRIMA COOL vysílá jen zkrácenou verzi TG, ve které není "Hvězda v autě za rozumnou cenu". Tentokrát totiž kolo zajel iránský komik Omid Djalili ("Jsem jediný iránský komik. To je o 3 víc, než mají v Nemecku."), který byl docela zábavný.

8 komentářů:

  1. Jo tak oni zacinaji vystrihovat hosty! Ja jsem si rikal, jaktoze v poslednich dilech (koukam jen na sestou serii) nemaji hosta. Co je to zase za vymysl??? V predchozich seriich je normalne davali...

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud vím, tak zkrácenou verzi vysílá třeba i BBC America - chybí v ní vždy asi 15 minut, zřejmě kvůli reklamám. Nemusí to být nutně rozhovor s hostem, může chybět i nějaká jiná část. Nicméně vzhledem k tomu, že host často bývá někdo, kdo mimo UK není moc známý, je to nečastější obět. No a vypadá to, že PRIMA vysílá tuto zkrácenou (americkou) verzi.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si říkala,že mi poslední dobou v TG něco chybí a Lambo ani žádná jiná superkára to není....;)Možná je to jen můj názor a možná ho ani nikdo nechce slyšet,ale po vzoru Jeremyho to i tak řeknu (ehm,napíšu)-vysíláním zkrácené verze si Prima COOL vysloužila zařazení do kategorie SERIOUSLY UNCOOL!Tedy alespoň u mě,když už nic jiného...:D S pozdravem,Anonymní Bára

    OdpovědětVymazat
  4. Jj, jsou to zabari... Vysilaji to se stoletym zpozdenim, dabuji to a jeste to neni kompletni. Jeste ze uz na to koukam od osme rady na PC.

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se jich zastat. Chápu že skalní fanoušek TG těžce nese dabing a zkrácenou verzi. Na druhé straně Prima šla na český trh s úplně novým pořadem a tak je logické, že začala opatrně - koupila levnější (kratší a starší) verzi, udělala k ní (velmi dobrý) dabing, aby to bylo průměrnému divákovi dostupnější a teď čeká, jak se to chytne. U mě za to mají bod. Stejně jako za Futuramu, i když ty díly vysílali nějak napřeskáčku a některé víckrát :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jasne, ostatni jsou jeste horsi, kdyz to neodvysilali vubec, ale nevim, proc musi jit o polovicate reseni. Kdyz uz si hraji na cool stanici, mohli se trosku odlisit od konkurence a zacit jako prvni kanal vysilat vse v originalu s titulemi... "Prumerny divak" ma dost jinych kanalu, kde se mluvi pouze cesky a je na case (spis tu uz davno tu mela byt) mit tu nejakou opravdovou "cool" stanici;)

    OdpovědětVymazat
  7. Teď to napíšu jako úplný laik, ale zdá se mi, že u digitálních kanálů jako je PRIMA COOL by technicky neměl být problém vysílat současně český i originální zvuk + titulky na vyžádání. Možná to by byla cesta, ale netuším, jak moc by to Primě prodražilo výrobu.

    OdpovědětVymazat
  8. Prave ze to problem je. Vzpominam,jak za doby analogu jsem casto prepinal na originalni zneni. Ted na nasich stanicich nevysilaji dualne vubec nic a je to jestli si dobre vzpominam kvuli tomu, ze se jim to tam uz proste "nevejde" ... kvuli malemu datovemu toku.

    OdpovědětVymazat