středa 4. listopadu 2009

Richard si vyvrknul kotník, překonán rekord kola Top Gearu a další novinky

Středeční hrstka novinek ze světa TG.

  • Richard Hammond si na začátku týdne vyvrknul kotník a pošramotil vazy v pravé noze, když běhal v lese nedaleko svého domu. Chcete-li se pořádně potěšit jeho neštěstím, tady je pár obrázků.
  • Výrobce automobilu Ultima GT720 si pronajal testovací trať TG a překonal na ní rekord kola, který dosud drželo Ferrari FXX řízené Michaelem Schumacherem. Rekord je ale neoficiální, protože nikdo z TG nebyl u rekordu přítomen. Původní zprávu, včetně videa najdete tady.
  • Tady je minirozhovor s James na Twitteru.
  • Top Gear (a Jeremy Clarkson obzvlášť) nevzbuzuje jen pozitivní reakce. Šéf policie ve skotském Borders obvinil Jeremyho z propagování rychlosti. Celá zpráva je tady.
  • Pokud se šéfem skotské policie nesouhlasíte a Jeremyho zbožňujete, možná vás bude zajímat tato fanouškovská stránka.
  • Našel jsem také kritický srpnový článek v Guardianu, který kritizuje Richarda, že v poslední epizodě 13. řady použil termín "pikey", což je něco jako "cigoš". Autorka článku z toho dovozuje, že je Richard rasista a Top Gear je tudíž (logicky) rasistický pořad.

A na závěr pár recenzí na první díl James May's Toy Stories:

3 komentáře:

  1. Az budes mit zase chut udelat k nejakemu TG titulky, nechces otitulkovat to nove 78minutove video, ktere se ted objevilo - Jeremy Clarkson Duel;)?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, na 78 minut bohužel nemám kapacitu. Možná až mě vyhodí z práce a budu mít zase klid...

    OdpovědětVymazat
  3. ;)
    No tak snad se nekde objevi alespon anglicke...

    OdpovědětVymazat